Novinky v Tyrkysové knihovničce (březen 2017)

Březnové přírůstky do naší knihovničky se nesly ve znamení výher i nákupů a celkem do ní přibylo 8 knih. Dvě z nich pravděpodobně ještě najdou své další majitele, ale v tuhle chvíli bydlí u nás 🙂

První objednávka tohoto měsíce byla tentokrát opět na Martinus.cz (no jo, měli soutěž, přiznávám, bylo to kvůli tomu) – tentokrát jsem se vezla na vlně sebevzdělávání a pořídila si pokračování Kraď jako umělec od Austina Kleona – Ukaž, co děláš! K tomu jsem přihodila ještě Hlubokou práci a novinku od Jan Melvil Publishing – Houževnatost.
Díky výhře jsem měla možnost navštívit 3. narozeniny nakladatelství YOLI a mimo parádního zážitku (a božích ponožek) jsme dostali jako pozornost i knihu 🙂 Je jí Láska v prachu hvězd, minulý týden jsem ji konečně přečetla a už čeká na napsání recenze!
Potěšily mne i další dvě výhry – Portréty podle fotografií a autobiografie Tom Jones: Znovu na vrcholu.
Poslední dvě knihy už jste na blogu jistě zaznamenali, neboť o příbězích Franka Derricka už vyšly recenze. Jedinečnou dovolenou Franka Derricka, 82 let jsem získala díky recenznímu konkurzu přímo u nakladatelství MOBA a hned, jak jsem zjistila, že se jedná o pokračování (což jsem si nějak, trubka, nevšimla), vyrazila jsem si koupit první díl 🙂
Recenzi na Mimořádný život Franka Derricka, 81 let najdete na blogu zde, její pokračování pak tu 🙂 Díky za pozornost a těším se u dalších článků!

Jaké novinky se objevily ve Vaší knihovničce?
Pochlubte se a inspirujte ostatní!
Líbilo se vám? Sdílejte článek s ostatními!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print