Novinky v Tyrkysové knihovničce (srpen 2017)

Zjistila jsem, že čím méně mám času na čtení, tím víc nakupuju knihy 🙂 Takže v srpnu přibylo v naší knihovně 12 nových kousků (a přečetla jsem trapně jen 2 útlounké knížečky). Je to hezká směsice, tak se na ni pojďme mrknout!

 

Nejprve u nás našla domov novinka Františka Kotlety – očekávané pokračování postapo pecky SPADPoločas rozpadu. Přítel už ji stihl přečíst a nedočkavě vyhlíží i další díl, plánovaný na konec roku.
Pak jsem si udělala radost a konečně si koupila Fantastická zvířata a kde je najít (pořád jsem čekala, jestli neseženu ve stejné edici, jako mám  Bajky barda Beedleho a Famfrpál v průběhu věků, ale nezadařilo se). No a k svátku jsem dostala pro změnu další z krásných fantasy – Povídky podivných.
Následovala větší objednávka z Knižního klubu, kde jsem si pořídila Vyzvědačku od Coelha, Kroniky západního pobřeží od Ursuly K. Le Guin a dva naučné kousky: Kreativní písmo – Jak na to a Jak stvořit pecku na trhu.
 Kuchařek mám habaděj, ale v kuchyni moc času vlastně netrávím. O to lepší důvod si koupit pro nedostatek času kuchařku s tipy na rychlá jídla nebo třeba obědy do krabičky. Další z edice Apetit – Rychlé obědy, byla jasnou volbou 🙂
A jídla se týká i další novinka v knihovničce, na níž mě nalákala Ada (známá z Módního pekla, nyní blogující na svém blogu adinblog.cz) v článku Jak jsem držela dietu. Protože mi zde napsané věci dávaly smysl, chtěla jsem vědět víc a pořídila si proto knížku, o které zde mluví – Proč tloustneme. V době psaní tohoto článku už ji mám přelouskanou, takže na recenzi se určitě můžete těšit 🙂
Poslední nálet do knihkupectví skončil výhrou 2:1 pro mého přítele… Zatímco já si pořídila thrillerový bestseller Temná hmota, jemu v košíku přistál Střet civilizací od Samuela P. Huntingtona a SAS – Příručka jak přežít (samá pohodová a optimistická literatura :)).
A to už je opravdu vše.
Co se urodilo nového ve vašich knihovničkách?
Pochlubte se a inspirujte!
Líbilo se vám? Sdílejte článek s ostatními!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print