Novinky v Tyrkysové knihovničce (únor 2017)

Vím, už je skoro duben 🙂 Ale to neznamená, že zapomenu na pravidelnou rubriku, ve které Vám představuji knižní novinky, které zaujaly své čestné místo v naší knihovničce!

Únor byl, i přes menší počet dnů, na knižní úlovky bohatý. Vše začalo nenápadnou návštěvou Neoluxoru, kam jsem vyrazila koupit poslední knížku Františka Kotlety SPAD, kterou se mi nepodařilo objednat online. Co bych to byla za knihomola, kdybych nepřihodila ještě něco 🙂
Tak mi v košíku skončilo ještě Vyprávění od mé oblíbené Ursuly K. Le Guin a Balkon k nakousnutí (protože byl v akci a protože skoro jaro, že ano :)). O druhé zmíněné parádní knížce si můžete už i přečíst recenzi.
Následoval valentýnský dárek od mého skoromuže. No a protože praktické věci my nejraději, dostala jsem další kuchařku do Apetit sbírky – tentokrát s titulem Rýže.
Následně dorazil již vyhlížený balíček s Martinusu, ve kterém se nacházely všechny zbývající knížky Františka Kotlety, které nám ještě chyběly do (zatím) kompletní sbírky – Perunova krev I. a II., Lovci, Příliš dlouhá swingers party a Velké problémy v malém Vietnamu.
A v únoru se na mě usmálo i štěstí v soutěži Knihy Dobrovský v podobě výhry knížky Evy Urbaníkové, podle níž byl nedávno natočen film – Všechno nebo nic… Součástí výhry byly i lístky do kina, ale z důvodu nedostatku času a relativní nedostupnosti dané sítě kin, jsem je poslala do dobrých rukou, kde budou využity lépe 🙂
Finišujeme dvěma recenzními výtisky… První z nich – Vysokou hru – jsem získala od Nakladatelství Omega a už si o ní můžete přečíst v samostatném článku.
Druhý recenzní výtisk, autobiografické Moudré z nebe, mi poslal sám autor – Richard Skolek. Oběma děkuji!

Jaké knižní novinky doputovaly v poslední době do Vašich knihovniček?
Pochlubte se a inspirujte ostatní!
Líbilo se vám? Sdílejte článek s ostatními!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print