Novinky v Tyrkysové knihovničce – červen 2018

Každý měsíc si říkám, že určitě nebudu mít do tohoto článku o čem psát… a každý měsíc (ne)překvapím sama sebe 😀

Největší nálož tentokrát zajistila objednávka z Knižního klubu. Doplnila jsem si amišskou sérii Lindy Castillo, ze které jsem dosud měla jen čtvrtý díl. K tomu přihodila první tři díly skvělé detektivní série s mystickými podtóny deštivého Irska od Grahama Mastertona (1. díl, Bílé kosti, už jsem četla jako e-knihu a dostala mě tak, že koupě série byla jen otázkou času). Z aktuální nabídky mě pak zaujalo Pro tvoje dobro Elleny Marie Wiseman a v košíku skončil i Laurus Evgenie Vodolazkina (autora Letce).

Štěstí se na mě usmálo i v soutěžích 🙂 Na podporaceskychautoru.cz se mi poštěstilo s gamebookem Ten, kdo jiným jámu kopá, který vypadá naprosto skvěle. A díky luštění křížovky v měsíčníku Luxoru jsem bohatší o novinku Lucy Clarke Stíny nad zálivem.

Z nakladatelství Moba mi v červnu dorazil recenzní výtisk nově vydané knihy Hany Marie Körnerové Co neodvál ani čas, která v sobě zahrnuje dva dříve vydané související příběhy – Stanice odložených lásek a Dokud se budeš smát. Už jej mám přelouskaný a brzy se můžete těšit na recenzi.

A na závěr v jedné obědové nákupní pauze – krásná, fotogenická Nestvůra z Essexu od Sarah Perry 🙂

Co hezkého jste si v poslední době pořídili vy?
Pochlubte se a inspirujte ostatní!

Líbilo se vám? Sdílejte článek s ostatními!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print