Novinky v Tyrkysové knihovničce (duben 2017)

Dubnové novinky v Tyrkysové knihovničce se tentokrát nesly ve znamení výher, recenzních výtisků a jednoho naštvaného nákupu 🙂 (čtěte dále, uvidíte proč). Každopádně, celkem se urodilo 10 nových krásných kousků k přečtení…

 

Jako první si cestu do knihovničky našly 3 výherní kousky. Prvním byla Copatá máma, kterou jsem dostala od holek z Memento Libri (děkuji!), druhou pak Dybuk a ďábel, na jejíž přečtení se těším hodně, od Knihy na cestách (též děkuji!) a trojici uzavírá útlá kuchařka Léčivé polévky od nakladatelství Noxi.
Následovala recenzovací smršť z nakladatelství Omega – skvělá Nejchladnější dívka ve městě Chladu, historická Medová smrt a další útlá kuchařka, tentokráte zaměřená na džusy a smoothies, Lahodně s Ellou: džusy a smoothies pro každý den. Trojku doplnil recenzní výtisk Ztracených dětí s nádechem tajemna v amišské komunitě od nakladatelství MOBA.

 

A je tu další výhra – tentokrát z Knihcentrum.cz – s poetickým názvem Když to tam není, tak to tam nehledej od Ivany Chřibkové.

 

Dostáváme se k onomu naštvanému nákupu 🙂 Po všemi vychvalované knížce Roberta Vlacha Na volné noze jsem pokukovala už před tím, než ji vůbec vydal. Ale říkala jsem si, že je to jednak dost peněz a jednak se stejně na dráhu freelancera zatím nechystám. No, stačilo, abych jela dostatečně nas…štvaná z práce a mám ji doma 🙂 Každopádně by tam mělo být hned několik tipů a nápadů využitelných nejen pro volnonožce, takže se na ni moc těším.
Celou desítku uzavírá opět výhra, a to pěkné bichle, ideální pro fanoušky Marvela 🙂 Štěstí se na mě usmálo v Neoluxoru.
Ahoj zase u květnových novinek! 🙂
Líbilo se vám? Sdílejte článek s ostatními!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print