Novinky v Tyrkysové knihovničce – březen 2019

Není nad to psát v listopadu o březnu, ale co na tom, občas se to podaří 🙂 Březnové novinky byly různorodé – recenzní výtisky, fantasy, young adult, thrillery a dokonce komiksy! Pojďte na to mrknout!

Předsádka knihy Světla na obloze

Jako první tentokrát dorazily recenzní výtisky z Knihy Dobrovský. Kromě young adult fantasy Světla na obloze od Lisy Lueddecke také thriller o jedné podivné rodině – Skleněný les od Cynthie Swanson. Následovalo je komiksové zpracování Hustého nářezu od Františka Kotlety, jehož tvorbu jsem podpořila v předprodeji.

Nákup v Luxoru a poté v Knižním klubu znamenal pro naši knihovničku přírůstek v podobě dalšího pokračování příběhů novodobého kouzelníka Petera Granta a to jak v knižní (5.5. díl – Nejodlehlejší stanice), tak komiksové (2. díl – Noční kouzelnice) podobě.

Kniha Nejodlehlejší stanice

A nakonec dvě výhry 🙂 Jedna na ČBDB.cz, kde se mi poštěstilo vyhrát román Poslední nádech od Lucy Clarke. Druhá byla ze serveru Kultura 21, odkud mi dorazilo pokračování „Staříka“, tentokrát s názvem Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět.

Kniha Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět

A co máte nového ve vašich knihovničkách? 🙂

Líbilo se vám? Sdílejte článek s ostatními!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print