Novinky v Tyrkysové knihovničce – říjen a listopad 2018

Říjnové přírůstky by rozhodně nevydaly na samostatný článek, takže jsem se je rozhodla skamarádit s listopadovými a přinést vám je hezky pokupě. Předvánoční měsíce mívám tradičně slabší, protože to prosinec s mými narozeninami a Vánoci vždycky dožene až až 😀 Tak pojďme mrknout, zda by vás něco nezaujalo 🙂

Začněme tedy říjnem – to do naší knihovničky přibyla celá jedna kniha, kterou manžel dostal k narozeninám. Jedná se o Zlomové osmičky od Františka Emmerta, mapující klíčové roky naší historie – 1918, 1938, 1948 a 1968. Následovala první listopadová kniha a výhra na portálu irozhlas.cz, díky níž se mi do rukou dostalo islandské sci-fi Krvavá zima, na které se fakt těším.

Z Knižního klubu jsem si před Vánoci objednala dvojici románů, které mne zaujaly na první pohled. Romantický Červený adresář je skvělý a román Než jsme byly tvoje mě taky hodně navnadil svým tématem skandálního organizovaného nedobrovolného prodeje dětí z chudých rodin bohatým náhradním rodičům, který otřásl Amerikou. V Knižním klubu se na mne také usmálo štěstí v podobě výhry Šelmy, kterou už mám také přečtenou a rozhodně nemá jen krásnou obálku, ale i příběh!

Z těch praktičtějších mi v tomto měsíci přibyla publikace Web ostrý jako břitva, která je skvělým návodem nejen pro webdesignéry, ale i další profese, které se okolo webů motají. Aktuálně ji mám rozečtenu a určitě se k ní budu znovu a znovu vracet.

Napište mi, jestli vás některá z knih zaujala! A budu ráda, když se podělíte o tipy na to, co jste si v poslední době pořídili vy 🙂

Líbilo se vám? Sdílejte článek s ostatními!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print