Novinky v Tyrkysové knihovničce – srpen 2018

Kupodivu i ve žhnoucím srpnovém létě se našel čas na pořízení nových knih 🙂 Abych pravdu řekla, tentokrát převládalo štěstí v soutěžích a sešlo se mi tu hned několik výher, ale nakupovat jsem byla také 🙂 Pojďte se inspirovat!

Výhra na Instagramu Terezy @terrathereader odstartovala šťastnou sérii a první srpnovou knihou se stala Sobí hora – povídková fantasy kniha švédské spisovatelky Karin Tidbeck. Následoval ji její krajan Frederik Backman s útlou knížečkou, kterou letos vydal Host, A každé ráno je cesta domů delší a delší – vyhrála jsem ji v soutěži na Lidovky.cz.

Klub Kosmas pořádal v srpnu sérii soutěží o knihy Lucy Clarke v rámci propagace jejího nejnovějšího thrilleru Stíny nad zálivem. Na mě se ale usmálo štěstí s její předchozí knihou Modrá – což je dobře, Stíny nad zálivem už mám 😀 Poslední výhrou byly krásné Taje olivového háje od mojí oblíbené autorky dětských knih Daniely Krolupperové – tentokrát přímo z Portálu.

A teď už konečně i k nákupům 🙂 Manželovi jsem v srpnu udělala radost nejnovější knihou Františka Kotlety – pokračováním příběhů Tomáše Koska Poslední tango v Havaně. Společně jsme pak pořídili knihu naší kamarádky – Svět podle Agnes, kterou tímto vřele doporučujeme! Už ji mám přečtenou a brzy se můžete těšit na článek 🙂

Čím jste si o prázdninách udělali radost vy? 🙂

Líbilo se vám? Sdílejte článek s ostatními!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print